Het aandeel van elektrotechnische installaties in een gebouw wordt steeds groter. Wij dragen steeds meer apparaten naar binnen. Daarnaast zijn we op zoek naar bedieningsgemak, communicatievormen en veiligheid. Het scala aan elektrotechnische installaties in een gebouw is zeer breed en omvat onder andere hoogspannings- en laagspanningsinstallaties, besturingssystemen, communicatie-installaties, verlichting en beveiliging.

Bedrijfscommunicatie is een breed begrip. U wilt als bedrijf bereikbaar zijn, maar ook iedereen binnen en buiten uw bedrijf kunnen bereiken. Bedrijfscommunicatie begint daarom met uw interne bekabeling en is daarom uw zenuwstelsel van uw bedrijf.

U wilt uw computers in een netwerk aan elkaar koppelen en uw telefonie daarin implementeren om zo tot betere bedrijfsresultaten te komen. Dit betekent dat uw netwerk moet voldoen aan uw eisen. Wat voor ons weer betekent een stukje maatwerk te leveren dat in uw situatie optimaal benut kan worden.

Doornkamp Elektrotechniek is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van dit soort traditionele netwerken, welke al dan niet gecertificeerd opgeleverd kunnen worden. Deze netwerken kunnen al naar gelang de wensen van de klant opgeleverd met CAT5, 5E, 6 of CAT7.